Όροι χρήσης

Το διαδικτυακό όνομα www.streetmarketak.gr ανήκει στην επιχείρηση με την επωνυμία ΑΡΑΠΕΛΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ-KIKA ERVIN O.E , (ξενόγλωσσα) STREET MARKET A.K με διακριτικό τίτλο  STREET MARKET A.K. O.E, με Νομική Μορφή, Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 156462826000 Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης 156462826000 , και με Αριθμό Μητρώου Επιμελητηρίου 29655 Επιμελητήριο Ημαθίας & Αριθμός Φορολογικού Μητρώου 801421709  που λειτουργεί στην φυσική διεύθυνση Θεμιστοκλή Σοφούλη 41, Αλεξάνδρεια Ημαθίας για την διάθεση και διαφήμιση των προϊόντων της στο διαδίκτυο.

Newsletter


Το STREET MARKET A.K μπορεί να χρησιμοποιήσει τα emails των χρηστών που έχουν κάνει παραγγελία για αποστολή emails σχετικά με την κατάσταση των παραγγελιών καθώς και για ενημερωτικά emails (newsletters).

Πολιτική απορρήτου
Στην «STREET MARKET A.K. O.E.» θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να μπορέσουμε να σας στείλουμε εξατομικευμένες εμπορικές ανακοινώσεις με προσφορές, προωθητικές ενέργειες, νέα αλλά και ενημερώσεις για την κατάσταση των παραγγελιών σας, πάντα εφόσον μας έχετε δώσει την έγκρισή σας κατά την διαδικασία της παραγγελίας.
Αν έχετε αφήσει ενεργοποιημένη την επιλογή “Send to Messenger” (τσεκαρισμένο το κουτάκι), κατά την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, το Facebook θα μας δώσει πρόσβαση στα προσωπικά σου δεδομένα και θα μοιραστούμε τα δεδομένα σου μαζί τους έτσι ώστε να εξατομικεύσουμε τις ειδοποιήσεις σου και να μπορούμε να σου στέλνουμε τις καλύτερες προσφορές, προωθητικές ενέργειες, νέα και άλλα.
Δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε για κανένα άλλο σκοπό, δεν θα τα παραχωρήσουμε (εκτός εάν μας υποχρεώσει ο νόμος ή εάν μας εξουσιοδοτήσετε) σε τρίτους και θα τα διατηρήσουμε μέχρι τη διαγραφή του λογαριασμού σου και για όσο χρονικό διάστημα μας υποχρεώνει ο νόμος.
Μπορείτε να αποσύρετε την εξουσιοδότησή σας σε οποιαδήποτε στιγμή, καθώς και να ασκήσετε τα δικαιώματα διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας και φορητότητας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@streetmarketak.gr

Περιοδικές αλλαγές
Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει λειτουργία όσον αφορά το γραφικό αλλά και λειτουργικό περιβάλλον αλλά και τους όρους χρήσης χωρίς καμία ειδοποίηση. Για το λόγο αυτό σας συνιστούμε να επισκέπτεστε συχνά τους όρους χρήσης για τυχόν αλλαγές.

Με την επίσκεψη, περιήγηση, αγορά ή εγγραφή σας στο διαδικτυακό μας τόπο

STREET MARKET A.K , αυτόματα αποδέχεστε τους παραπάνω όρους.